Buitenschools

Basisschoolkinderen van vier tot dertien jaar kunnen bij SKN na schooltijd en in de vakanties op een ongedwongen manier hun vrije tijd doorbrengen. Er mag heel veel en er moet een beetje. Ook wordt er op verschillende locaties voorschoolse en tussenschoolse opvang aangeboden door SKN. De kinderen worden begeleid door gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Er worden allerlei activiteiten voor de kinderen georganiseerd: bijvoorbeeld koekjes of pizza bakken, sport- en spelactiviteiten, knutselmiddagen of een disco. Meedoen mag, maar hoeft niet. Even uitblazen op de bank, een boek lezen, achter de computer kruipen, verkleden als indiaan of prinses, tekenen of lekker buiten voetballen of schommelen mag natuurlijk ook. In overleg kunnen de kinderen af en toe een vriendje of vriendinnetje meenemen.

BSO bus

Al onze buitenschoolse opvanglocaties zijn in of naast de scholen gehuisvest.
De kinderen worden van school gehaald door onze medewerkers. Dat gebeurt lopend, op de fiets of met de BSO bus. Vervoer met de BSO bus is een veilige en milieuvriendelijke manier om de kinderen van en naar school te brengen. Ook gebruiken we de BSO bus regelmatig voor uitstapjes.

All Inclusive

Fruit, brood, drinken en af en toe een traktatie is bij de prijs inbegrepen.

Openingstijden en afname

Gedurende de 40 schoolweken is de naschoolse opvang geopend tot 18.00/18.30 uur. Afname geschiedt in vaste blokken, minimale afname een blok per week.

De openingstijden (blok 1 en blok 2) van de locaties zijn afhankelijk van de scholen die aan de locatie gekoppeld zijn. Het tweede blok bestaat bij een continurooster uit vier uur opvang.

Tijdens de vakantieweken kan er gebruik worden gemaakt van vakantieopvang. De vakantieopvang is geopend van 7.30 tot 18.00 uur. De afname geschiedt dan in blokken. De dag is verdeeld in een blok van 7.30 tot 12.45 uur en een tweede blok van 12.45 tot 18.00 uur. Tijdens nationale feestdagen is de buitenschoolse opvang gesloten.

Andere opvangmogelijkheden zijn bespreekbaar. Daarvoor kunt u contact opnemen met de afdeling Planning en Plaatsing via planning@sknop.nl.