Prettige samenwerking

Als gastouder is het heel prettig samenwerken met de medewerkers van het gastouderbureau van de SKN, voor mij nu ruim 12 jaar. Ze zijn professioneel en betrokken. Er wordt gezorgd dat de gastouder up to date blijft door bijscholing. Het welbevinden van het kind tijdens de opvang wordt regelmatig besproken, zowel met de gastouder, als ouders. Er zijn korte lijntjes, wat prettig werkt. Een fijn bureau dat bemiddelt in het leuke beroep van gastouder.

Henriëtta Hooijman

Het gaat om het gevoel

Al 14 jaar werk ik samen met gastouderbureau SKN, een prettig bureau met vriendelijke en communicatief sterke medewerkers. Er is niet veel verloop in de bemiddelingsmedewerkers zodat je weet wat je aan elkaar hebt.  Ze zijn goed bereikbaar en zorgen voor goed contact met hun (gast)ouders. Vaak is er bijscholing samen met andere gastouders zodat we ook als collega’s onder elkaar onze ervaringen kunnen delen. Ik vind SKN sterk in het koppelen van ouder/gastouder. Er wordt gekeken naar wat een ouder zoekt in een gastouder dat vind ik als gastouder erg belangrijk. Als ouder moet je een goed gevoel hebben bij een gastouder, je brengt je kindje niet zomaar ergens heen.

Anneke Rook

Ik ben tevreden!

Bij Stichting Kinderopvang Noordoostpolder ben ik nu al een aantal jaren als gastouder ingeschreven en dit bevalt mij prima. SKN is een betrouwbaar, zorgvuldig, klantvriendelijk en professioneel bedrijf. Ze doen er alles aan om zowel de vraagouder als de gastouder een tevreden gevoel te geven. Als je vragen hebt kun je altijd bij ze terecht. Ik ben tevreden!

Geke Punter

Ik ben erg tevreden over SKN

Sinds ruim een jaar ben ik als gastouder aangesloten bij SKN. Vanaf het begin heb ik de samenwerking als erg prettig ervaren. SKN begeleidde mij heel fijn bij het opstarten en onderhouden van mijn gastouderopvang. Wanneer ik als gastouder tegen problemen of kwesties aanloop waar ik even met iemand over wil sparren, kan ik altijd SKN bellen. De lijnen zijn kort en hierdoor is de stap zo gezet om contact op te nemen. Tevens zijn de afspraken vaak thuis bij de gastouder, wat het contact erg prettig en gemoedelijk maakt.

SKN neemt de bemiddeling tussen het gastgezin en de gastouder erg serieus en kijkt goed en professioneel naar wat beide nodig hebben om de opvang zo goed mogelijk te laten verlopen.

Ook ten tijde van de Covid-19 crisis is de uitleg helder en kan er altijd overlegd worden. Bij mensen thuis afspreken was hierdoor een tijdje uiteraard niet mogelijk, maar  omdat alles telefonisch en/of via de mail bespreekbaar was, heb ik hier geen hinder van ervaren.

Kortom, ik ben erg tevreden over SKN.

Rikst Rijpkema