Het Kinderplein

In de rustige en kinderrijke woonwijk de Erven in Emmeloord vindt u ons kinderdagverblijf het Kinderplein. Samen met basisschool de Zevensprong en met de peuterspeelzaal is dit een multifunctionele accommodatie (MFA) waar opvang- en educatieactiviteiten gebundeld zijn. SKN verzorgt de dagopvang (0-4 jaar) en de buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar). Het gebouw is geheel volgens de wensen van SKN geschikt gemaakt voor kinderopvang.

De grote ramen in alle groepsruimten maar ook de dakkoepels zorgen voor veel licht in het gebouw. Er is gebruik gemaakt van vrolijke kleuren voor deuren en vloeren en de ruimtes zijn zo ingericht dat er naar hartelust gespeeld kan worden met kinderen van alle leeftijden uit alle groepen. De open maar toch knusse inrichting van het gebouw biedt leuke doorkijkjes en speelhoeken waar de kinderen naar eigen inzicht kunnen spelen en fantaseren.

Ook de tuin daagt de kinderen uit tot allerlei activiteiten. Voor de kinderen van de buitenschoolse opvang biedt het schoolplein de ruimte om alle energie eruit te rennen en springen.

Adres: Ellertsveld 15a, 8302 JD Emmeloord, tel.: 0527 61 88 31

Het Kinderplein is open tot 18.30 uur.

Op de kaart