Wij zoeken pedagogisch medewerkers

De stichting Kinderopvang Noordoostpolder (SKN) heeft vestigingen in Emmeloord en Marknesse.
SKN biedt kinderdagopvang, peuterspeelgroep en voorschoolse en buitenschoolse opvang op meerdere locaties.

Sinds kort zijn SKN en Startpunt één organisatie voor kinderopvang.

 

 

Vind jij het leuk om samen met kinderen te spelen en te ontdekken en wil jij graag bijdragen aan de groei en ontwikkeling van kinderen?

Wij zoeken (een) enthousiaste pedagogisch medewerker(s) voor onze BSO locatie Plein 14.

In basisschool St. Joseph (in het centrum van Emmeloord) bevindt zich deze locatie.

 

Als pedagogisch medewerker BSO bedenk je samen met je collega’s een leuk en leerzaam dagprogramma voor de kinderen in de leeftijdsgroep van 4 tot 12 jaar. Het activiteiten aanbod stem je af wat past bij de ontwikkeling en de behoefte van het kind. Ons pedagogisch beleid geeft richting aan de manier waarop je inhoud geeft aan je taken. Bij het ophalen informeer jij de ouders en neem jij hen mee in de ontwikkeling van hun kind(eren).
De BSO locatie is opgedeeld in verschillende hoeken. In de ene hoek kunnen de kinderen naar hartenlust hun creativiteit kwijt. Een andere hoek is zo ingericht dat ze even kunnen bijkomen van een drukke (school)dag.

 

We vragen;

  • Een klantgerichte en flexibele instelling
  • Een afgeronde MBO diploma, wat jou kwalificeert om te werken als pedagogisch medewerker BSO.
  • Een teamspeler
  • Iemand die wil groeien en ontwikkelen.
  • Dat je in het bezit bent van een bewijs dat je taalniveau 3F beheerst of bereid bent dit te (be)halen.

 

Wij bieden een tijdelijke aanstelling op basis van een min- max contract, welke wordt verlengd bij gebleken geschiktheid. Het salaris is conform cao-kinderopvang.

De vacature is voor 5 dagen per week (20-34 uur). Bij twee geschikte pedagogisch medewerkers kunnen de uren verdeeld worden over 2 dagen per week (5-15 uur) en

3 dagen, waaronder de woensdag (15-25 uur).

 

Je gaat deel uitmaken van een inspirerend en enthousiast team. Er is ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Daarnaast kan je aanspraak maken op de kortingsregeling voor eigen kinderen van medewerkers die worden opgevangen bij SKN.

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je CV met een korte motivatie voor naar Bianca Sikma, teamleider Plein 14 bianca.sikma@knop.nl

 

Stage lopen bij Stichting Kinderopvang Noordoostpolder

Voor het schooljaar 2021 – 2022 hebben wij plaats op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang voor flexibele, zelfstandige en enthousiaste stagiaires. Stagiaires ondersteunen de pedagogisch medewerkers en kunnen het vak leren in een leerzame, inspirerende omgeving.

> Lees meer

BBL

Kom leren en werken bij SKN!

Stichting Kinderopvang Noordoostpolder (SKN) is een kinderopvangorganisatie met diverse opvangmogelijkheden in de Noordoostpolder. De SKN biedt kinderdagopvang, peuterspeelgroep, voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang.

Wil jij tegelijkertijd leren en werken in de kinderopvang? Dan zoeken wij jou: per februari 2022 biedt SKN leer/werkplekken aan enthousiaste leerling pedagogisch medewerkers!

SKN betaalt jouw opleiding en salaris. Je volgt de opleiding Pedagogisch Werker niveau 3 aan ROC Friese Poort locatie Sneek. Je komt direct in dienst als leerling pedagogisch medewerker. Het volgen van de lessen (8 uur per week) doe je in eigen tijd. Samen zorgen we ervoor dat jij je kunt ontwikkelen tot een professionele pedagogisch medewerker!

Je studeert, doet werkervaring op en ontvangt ook al salaris!

Wat vragen wij:

Je voldoet aan de voorwaarden om toegelaten te worden tot de MBO niveau 3 opleiding (VMBO diploma of vergelijkbaar, een overgangsbewijs naar leerjaar 4 van het HAVO/VWO of een MBO diploma basisberoepsopleiding). Je bent flexibel, enthousiast en kunt leren en werken goed combineren met je privé situatie. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed in zowel woord als geschrift.

De hoogte van het salaris wordt bepaald volgens de CAO Kinderopvang, een BBL er wordt ingeschaald in salarisschaal 5.

Voor meer informatie: mail je vraag naar info@sknop.nl en vermeld daarbij BBL opleiding. Of neem telefonisch contact op via 0527-620613.

Neem contact op