Pedagogisch medewerkers (invalkrachten)

Wij zoeken pedagogisch medewerkers!

De invalkrachten zijn op alle locaties van SKN inzetbaar. SKN biedt een 0-uren overeenkomst of een min-max overeenkomst afhankelijk van flexibiliteit en inzetbaarheid.

> lees meer

Stage lopen bij Stichting Kinderopvang Noordoostpolder

Voor het schooljaar 2021 – 2022 hebben wij plaats op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang voor flexibele, zelfstandige en enthousiaste stagiaires. Stagiaires ondersteunen de pedagogisch medewerkers en kunnen het vak leren in een leerzame, inspirerende omgeving.

> Lees meer

BBL

Kom leren en werken bij SKN!

Stichting Kinderopvang Noordoostpolder (SKN) is een kinderopvangorganisatie met diverse opvangmogelijkheden in de Noordoostpolder. De SKN biedt kinderdagopvang, peuterspeelgroep, voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang.

Wil jij tegelijkertijd leren en werken in de kinderopvang? Dan zoeken wij jou: per februari 2022 biedt SKN leer/werkplekken aan enthousiaste leerling pedagogisch medewerkers!

SKN betaalt jouw opleiding en salaris. Je volgt de opleiding Pedagogisch Werker niveau 3

aan ROC Friese Poort locatie Sneek. Je komt direct in dienst als leerling pedagogisch medewerker. Het volgen van de lessen (8 uur per week) doe je in eigen tijd. Samen zorgen we ervoor dat jij je kunt ontwikkelen tot een professionele pedagogisch medewerker!

Je studeert, doet werkervaring op en ontvangt ook al salaris!

Wat vragen wij:

Je voldoet aan de voorwaarden om toegelaten te worden tot de MBO niveau 3 opleiding (VMBO diploma of vergelijkbaar, een overgangsbewijs naar leerjaar 4 van het HAVO/VWO of een MBO diploma basisberoepsopleiding). Je bent flexibel, enthousiast en kunt leren en werken goed combineren met je privé situatie. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed in zowel woord als geschrift.

De hoogte van het salaris wordt bepaald volgens de CAO Kinderopvang, een BBL er wordt ingeschaald in salarisschaal 5.

Voor meer informatie: mail je vraag naar info@sknop.nl en vermeld daarbij BBL opleiding. Of neem telefonisch contact op via 0527-620613.

Neem contact op