• Heerlijk buitenspelen

  Wat ons opviel bij SKN is dat wij als ouders worden gezíén. De pedagogisch medewerksters kennen onze kinderen, Joah en Manuel, goed en zijn elke keer weer blij om hen te zien. Dat doet ons goed. Manuel is te vroeg geboren en had daardoor een pittige start. Ik vond het in het begin daardoor lastiger om hem naar SKN te brengen en belde overdag weleens om te horen hoe het ging. Gelukkig gaven de pedagogisch medewerksters me nooit het gevoel dat ik te bezorgd was. Joah gaat nu naar de naschoolse opvang. Als we hem ophalen, zien we hem vaak buitenspelen. Heerlijk!

  Ronald en Esther Tempel
 • Continuïteit in pedagogisch medewerkers

  Wij vinden BSO De Boemerang in Emmeloord een veilige plek voor onze kinderen. Het voelt er heel vertrouwd en laagdrempelig. Bovendien waarderen we de continuïteit. De pedagogisch medewerkers groeien als het ware met onze kinderen mee en wanneer Elize, Lucas of Suze doorstroomt, zorgen de medewerkers voor een goede overdracht. Wij zijn ook blij met de aandacht van SKN voor gezonde voeding. Zo drinken de kinderen bijvoorbeeld meestal water en zijn er bij verjaardagen geen ongezonde traktaties meer. Verder zijn we erg tevreden over het brede aanbod aan activiteiten, zowel creatief als actief. Onze kinderen hebben het naar hun zin bij SKN.

  Johan en Babette Bos
 • Fijn dat SKN peuterspeelzaal en kinderdagopvang combineert

  Rosalie en Jens gaan met plezier naar SKN. Hoewel op de locatie verschillende groepen zijn, voelt het toch als één opvang. Het is fijn dat SKN peuterspeelzaal en kinderdagopvang combineert. Onze dochter doet en leert daar veel. Ze heeft het ook vaak over ‘school’ en speelt thuis regelmatig situaties na. Jens gaat naar de babygroep. Af en toe sturen de pedagogisch medewerkers een foto via de app. Dat zouden ze van ons wel vaker mogen doen, want we vinden het leuk om te weten waar ze in zijn groep mee bezig zijn. Ondanks dit verbeterpuntje zijn we heel tevreden, hoor. Alles is goed geregeld en wijzigingen voert het SKN-kantoor snel door.

  Moeder van Rosalie en Jens
 • Gemáákt voor de kinderopvang

  We hebben altijd een warm gevoel bij SKN. Het contact met de pedagogisch medewerksters is goed. Dat vinden we belangrijk. We zijn ook altijd weer verbaasd over de vele leuke activiteiten en uitjes die ze bedenken voor de kinderen. En wij vinden het prettig dat ze de kinderen stimuleren om naar buiten te gaan. Sofia en Lisa gaan met plezier naar SKN. Ze worden serieus genomen en met respect behandeld. Toen Lisa nog een baby was, vonden we het heerlijk om te zien dat de pedagogisch medewerkers haar op schoot namen of met haar gingen kroelen. De medewerkers zijn echt gemáákt voor de kinderopvang. Dat waarderen we het meest!

  Marcel en Natasja Ligtenbarg
 • Met z’n allen naar het park of de markt

  Voor onze kinderen Stijn en Robin is de Kindertuin in de Espelervaart een plek waar ze zich vanaf dag één enorm thuis voelen. De kinderen spelen veel buiten en zo nu en dan gaan de pedagogisch medewerksters met de hele kindergroep ergens heen, zoals naar het park of de markt. Dit vinden we waardevol en leerzaam, net als de thema’s waar SKN mee werkt, zoals de herfst of voeding en beweging. Regelmatig ontvangen we van de leiding updates over wat ze die dag met de groep doen, vaak met leuke foto’s erbij met vrolijke gezichtjes.

  Hedwig van der Weg en Sander Menu
 • Aandacht voor individuele ontwikkeling

  Tijdens onze zoektocht naar een kinderdagverblijf hebben we locaties bezocht van drie kinderopvangorganisaties. We vielen voor de frisse lichte ruimtes, de prettige uitstraling en de sfeer in De Kindertuin in Emmeloord en staan nog steeds achter die keuze. De pedagogisch medewerksters geven ons het gevoel dat ze het altijd leuk vinden om Sam weer te zien. Dat is een prettig idee. Ze kijken ook naar zijn individuele ontwikkeling. Sam kon al vroeg staan en lopen en de leidsters stimuleerden dat. Ook zijn we blij met de ouder-app, bijvoorbeeld als we een foto krijgen van een tevreden Sam of als we nog even iets over hem willen doorgeven. Heel handig.

  Arjan en Ramona van Ham
 • Naar de kapper is niet meer eng

  Jari is van de babygroep van kinderdagverblijf De Kindertuin in Emmeloord naar de peutergroep gegaan. Hij moest wel even wennen aan de overgang, maar hij is goed begeleid. Het is fijn dat SKN altijd dezelfde pedagogisch medewerksters op een groep probeert te zetten. Dat geeft rust. Ze kijken goed naar het individuele kind. Bovendien voelen wij ons als ouders gehoord. Jari praat thuis vaak over de leidsters en de andere kinderen. Hij kijkt er altijd naar uit om ze weer te zien. We vinden het leuk dat SKN met thema’s werkt. Bij het thema beroepen kwam er een kapster. Ze deed kleurtjes en vlechtjes bij de kinderen in hun haar en sindsdien vindt Jari een bezoek aan de kapper niet meer eng.

  Daphne Pot en Andries Vreeken
 • Liezebetje was fantastisch

  De tijd dat onze Lotus bij Liezebetje is geweest was fantastisch. De leiding heeft een enorme positieve invloed. Zij doen erg veel leuke activiteiten met de kinderen. Steeds kwam Lotus thuis met leuke knutsels. Leuke thema's behandelen ze in de peuterspeelgroep. Zo fijn dat je kind zich kan ontwikkelen op zijn of haar manier. Erg belangrijk: het buiten spelen. Op schoolreis, hoe geweldig is dat!! De rust die de juffen uitstralen en de openheid heb ik altijd gewaardeerd. En er is altijd een luisterend oor. Onze Lotus heeft geregeld in het ziekenhuis doorgebracht. Lotus vroeg steeds naar de juf en wilde met haar delen hoe ziek ze was. De juffen waren hierin erg betrokken. Zo lief!!! En waardevol voor ons meisje. Wij hebben een top tijd gehad. We kijken met plezier uit dat onze Imaani in maart gaat starten bij Liezebetje.

  Joyce en Wilco van Geest
 • Veel geleerd bij het Bunderbos

  Wij zijn heel erg tevreden en moesten een traantje wegvegen toen Layla recentelijk afscheid moest nemen. Layla keek er iedere keer naar uit om naar het Bunderbos te gaan. Zij heeft er heel veel geleerd, gecreëerd, gedanst, gezongen, gelezen en gespeeld. De leidsters zijn zo lief en toegewijd. Ook zijn ze vriendelijk, kundig en geduldig. Wij kijken met veel tevredenheid en dankbaarheid terug op de Bunderbosdagen.Wij zouden het zeker aanbevelen aan andere ouders. Het Bunderbos is een prettige, veilige, gezellige en leerzame omgeving voor kleine kinderen.

  Lori Duin
 • Waar met liefde en zorg wordt gewerkt...

  Wij kunnen ons geen betere opvang (De Kindertuin/ Boemerang/Het Kinderplein) voor onze kinderen voorstellen. SKN is een pareltje onder de vele keuzes van opvang. Er wordt door de vakkundige en lieve leidsters goed naar de behoeftes van onze dochters gekeken. En ook voor de ouders is er veel aandacht. Dat ervaren wij als zeer prettig We laten onze kinderen hier met een gerust hart achter. Ze zijn blij als ze erheen gaan, dus mama en papa weten dat de dochters weer een super gezellige dag tegemoet gaan. Wij kunnen SKN aan iedereen die op zoek is naar een kinderdagverblijf waar met liefde en zorg wordt gewerkt, van harte aanbevelen.

  Tamara Verbeeck. 8 maart 2017