• Liezebetje was fantastisch

  De tijd dat onze Lotus bij Liezebetje is geweest was fantastisch. De leiding heeft een enorme positieve invloed. Zij doen erg veel leuke activiteiten met de kinderen. Steeds kwam Lotus thuis met leuke knutsels. Leuke thema's behandelen ze in de peuterspeelgroep. Zo fijn dat je kind zich kan ontwikkelen op zijn of haar manier. Erg belangrijk: het buiten spelen. Op schoolreis, hoe geweldig is dat!! De rust die de juffen uitstralen en de openheid heb ik altijd gewaardeerd. En er is altijd een luisterend oor. Onze Lotus heeft geregeld in het ziekenhuis doorgebracht. Lotus vroeg steeds naar de juf en wilde met haar delen hoe ziek ze was. De juffen waren hierin erg betrokken. Zo lief!!! En waardevol voor ons meisje. Wij hebben een top tijd gehad. We kijken met plezier uit dat onze Imaani in maart gaat starten bij Liezebetje.

  Joyce en Wilco van Geest
 • Veel geleerd bij het Bunderbos

  Wij zijn heel erg tevreden en moesten een traantje wegvegen toen Layla recentelijk afscheid moest nemen. Layla keek er iedere keer naar uit om naar het Bunderbos te gaan. Zij heeft er heel veel geleerd, gecreëerd, gedanst, gezongen, gelezen en gespeeld. De leidsters zijn zo lief en toegewijd. Ook zijn ze vriendelijk, kundig en geduldig. Wij kijken met veel tevredenheid en dankbaarheid terug op de Bunderbosdagen.Wij zouden het zeker aanbevelen aan andere ouders. Het Bunderbos is een prettige, veilige, gezellige en leerzame omgeving voor kleine kinderen.

  Lori Duin
 • Waar met liefde en zorg wordt gewerkt...

  Wij kunnen ons geen betere opvang (De Kindertuin/ Boemerang/Het Kinderplein) voor onze kinderen voorstellen. SKN is een pareltje onder de vele keuzes van opvang. Er wordt door de vakkundige en lieve leidsters goed naar de behoeftes van onze dochters gekeken. En ook voor de ouders is er veel aandacht. Dat ervaren wij als zeer prettig We laten onze kinderen hier met een gerust hart achter. Ze zijn blij als ze erheen gaan, dus mama en papa weten dat de dochters weer een super gezellige dag tegemoet gaan. Wij kunnen SKN aan iedereen die op zoek is naar een kinderdagverblijf waar met liefde en zorg wordt gewerkt, van harte aanbevelen.

  Tamara Verbeeck. 8 maart 2017
 • 'Hij komt vaak thuis met leuke knutselwerkjes'

  Wij hebben onze twee zoontjes op kinderdagverblijf het Kinderplein. Ons oudste zoontje van drie en een half gaat daar naar peuterspeelgroep Liezebetje en heeft het er heel erg naar zijn zin. Wij zijn ook erg tevreden. Op de groep wordt veel themagericht gewerkt en hij komt vaak thuis met leuke knutselwerkjes. Ook over de leidsters zijn we erg tevreden. Er is altijd tijd voor een overdracht of een praatje. Mijn zoontje eet een broodje mee wat ideaal voor ons is, zodat hij pas half 1 opgehaald hoeft te worden. De peuterspeelgroep vormt ook echt een stukje voorbereiding op de basisschool. Ons jongste zoontje van tien maanden komt één ochtend en daar zijn we ook tevreden over. Hij vindt het leuk en heeft leuke leidsters die hem goed verzorgen en de aandacht geven.

  Lisa Heijboer. 7 maart 2017