• De Beweegcoach

  Geplaatst op: 1 november 2022

  Bij kinderopvang denkt u misschien aan gezellig spelen met de kinderen in de opvang, maar er komt veel meer bij kijken. Bij Startpunt / SKN geven we u graag een kijkje in de keuken. In deze blog laten we een specialist aan het woord die bijdraagt aan de professionaliteit van onze kinderopvangorganisatie. Deze keer is dat de beweegcoach op het kinderdagverblijf. Marjolein Popken is beweegcoach op kinderdagverblijf De Kindertuin in Emmeloord. Marjolein geeft inzicht in het belang van bewegen voor de ontwikkeling van kinderen.

  Lees meer
 • Blog over creativiteit

  Geplaatst op: 21 juni 2022

  Bij kinderopvang denkt u misschien aan gezellig spelen met de kinderen in de opvang, maar er komt veel meer bij kijken. Bij Stichting Kinderopvang Noordoostpolder geven we u graag een kijkje in de keuken. In deze blog laten we een specialist aan het woord die bijdraagt aan de professionaliteit van onze kinderopvangorganisatie. Deze keer is dat Hilma Kleefstra. Ze werkt al jaren op de bso van Het Kinderpaleis in Emmeloord en vertelt waarom creatieve vorming belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen.

  Lees meer
 • Voorleescoach

  Geplaatst op: 19 april 2022

  Bij kinderopvang denkt u misschien aan gezellig spelen met de kinderen in de opvang, maar er komt veel meer bij kijken. Bij Stichting Kinderopvang Noordoostpolder geven we u graag een kijkje in de keuken. In deze blog laten we een specialist aan het woord die bijdraagt aan de professionaliteit van onze kinderopvangorganisatie. Deze keer is dat de voorleescoach op het kinderdagverblijf. Yvonne Schaper werkt al 22 jaar bij SKN. Sinds 7 jaar is ze voorleescoach op kinderdagverblijf De Kindervilla in Marknesse. Yvonne legt uit waarom voorlezen belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen.

  Lees meer