De Boemerang

Vlakbij kinderdagverblijf De Kindertuin ligt onze buitenschoolse opvanglocatie de Boemerang. Samen met basisschool de Lichtboei en peuterspeelzaal Ukkenburcht vormt deze locatie een multifunctionele accommodatie. De verschillende ruimtes hebben vrolijke, door de kinderen zelf uitgezochte kleuren. De ruimtes zijn opgedeeld in verschillende hoeken. In de ene hoek kunnen de kinderen naar hartelust hun creativiteit kwijt. Knippen, plakken, kleien, verven, tekenen: wat ze maar willen. Een andere hoek is zo ingericht dat ze even bij kunnen komen van een drukke (school)dag. Even niks doen, je verhaal vertellen aan een van de groepsleidsters of een boek lezen met een lekker kopje thee en natuurlijk een koekje erbij. Ook staat er een grote tafel waar we gezamenlijk eten of waar we gezelschapsspelletjes spelen en er is een podium voor dansjes en het betere acteerwerk.

De Boemerang ligt in een kindvriendelijke buurt zonder direct gevaar voor het verkeer. Het schoolplein biedt de kinderen de ruimte maar ook het nodige klim- en klauterplezier. Voetballen, touwtjespringen, knikkeren, hinkelen, tikkertje of verstoppertje spelen, het kan allemaal.

De Boemerang vangt de kinderen op van de volgende scholen: De Lichtboei en De Planthof.

Adres: Diezestraat 1, 8303 DA Emmeloord, tel.: 06-11078028

GGD rapport

De GGD-inspectie inspecteert jaarlijks of de voorzieningen voor kinderopvang, voorscholen en buitenschoolse opvang aan de wettelijke eisen van de Wet Kinderopvang en Kwaliteitseisen Peuterspeelzalen voldoen. Deze rapportages zijn inzichtelijk voor iedereen en staan op de website van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

Bekijk rapport

Op de kaart