De Kameleon

In basisschool Het Kompas (wijk De Zuidert) bevindt zich onze buitenschoolse opvang locatie De Kameleon. De Kameleon verzorgt de opvang voor kinderen van basisschool Het Kompas en de naastgelegen basisschool Windkracht 10. Er is een basisruimte aanwezig en deze ruimte is opgedeeld in verschillende hoeken. In de ene hoek kunnen de kinderen naar hartelust hun creativiteit kwijt. Knippen, plakken, kleien, verven, tekenen: wat ze maar willen. Een andere hoek is zo ingericht dat ze even bij kunnen komen van een drukke (school)dag. Even niks doen, je verhaal vertellen aan een van de groepsleidsters of een boek lezen met een lekker kopje thee en natuurlijk een koekje erbij. Ook staat er een grote tafel waar gezamenlijk gegeten wordt en waar gezelschapsspelletjes gespeeld kunnen worden.

Buiten ligt een fantastisch groot speelterrein met klim- en klauterrekken waar de kinderen zich flink op kunnen uitleven.

De Kameleon ligt in een kindvriendelijke buurt zonder direct gevaar voor het verkeer. Het schoolplein biedt de kinderen de ruimte maar ook het nodige klim- en klauterplezier. Voetballen, touwtjespringen, knikkeren, hinkelen, tikkertje of verstoppertje spelen, het kan allemaal.

 

De Kameleon vangt de kinderen op van de volgende scholen: Het Kompas en Windkracht 10.

Adres: Sondelstraat 4, 8304 GA Emmeloord, tel.: 06-55871121

GGD rapport

De GGD-inspectie inspecteert jaarlijks of de voorzieningen voor kinderopvang, voorscholen en buitenschoolse opvang aan de wettelijke eisen van de Wet Kinderopvang en Kwaliteitseisen Peuterspeelzalen voldoen. Deze rapportages zijn inzichtelijk voor iedereen en staan op de website van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

Bekijk rapport

Op de kaart