Het Kinderpaleis

Nabij de basisscholen Albert Schweitzer, Roderik van Voorst en de Planthof, vindt u onze buitenschoolse opvanglocatie het Kinderpaleis. De opvang vindt plaats in ons pand aan de Europalaan waarin ook onder andere het centraal bureau van SKN is gevestigd.

Het Kinderpaleis beschikt over twee ruime groepsruimtes. Voor de 4+ kinderen op de eerste verdieping en voor de 7+ kinderen op de begane grond: Atelier 40A. De kindvriendelijke groepsruimte van het Kinderpaleis beschikt over verschillende hoeken en bij Atelier 40A zijn diverse kamers ingericht. De kinderen kunnen in deze ruimtes naar hartelust hun creativiteit kwijt, of juist de rust opzoeken. Bij het indelen van de ruimtes is volledig rekening gehouden met de wensen van het opgroeiende kind.

De jongere kinderen genieten door de realisering van de aparte 7+ ruimte van meer rust. Hierdoor is er meer aandacht voor elkaar en van de pedagogisch medewerkers . Het Kinderpaleis heeft een afgebakend speelterrein ter beschikking om leuke, uitdagende buitenactiviteiten te doen. Ook zijn er in de nabije omgeving enkele speelvelden, een voetbalveld en speeltoestellen.

Het Kinderpaleis vangt de kinderen op van de volgende scholen: Albert Schweitzer-school, Roderik van Voorst, de Klimboom en de Planthof. Ook is er tijdelijk plaats voor kinderen van de St. Josephschool en de Koperwiek.

Adres: Europalaan 40 A, 8303 GJ Emmeloord, tel. Kinderpaleis: 06-46314093 of tel. Atelier 40A: 06- 25219400  (1 buitenschoolse opvanggroep: vier tot dertien jaar)

GGD rapport

De GGD-inspectie inspecteert jaarlijks of de voorzieningen voor kinderopvang, voorscholen en buitenschoolse opvang aan de wettelijke eisen van de Wet Kinderopvang en Kwaliteitseisen Peuterspeelzalen voldoen. Deze rapportages zijn inzichtelijk voor iedereen en staan op de website van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

Bekijk rapport

Op de kaart