Het Kinderpaleis

Nabij de basisscholen Albert Schweitzer, Roderick van Voorst en de Planthof, vindt u onze buitenschoolse opvanglocatie het Kinderpaleis. De opvang vindt plaats in ons pand aan de Europalaan waarin ook onder andere het centraal bureau van SKN is gevestigd.

Het Kinderpaleis beschikt over een ruime groepsruimte met daaraan grenzend een aparte ruimte. De kindvriendelijke groepsruimte is opgedeeld in verschillende hoeken. In de ene hoek kunnen de kinderen naar hartelust hun creativiteit kwijt, om in een andere hoek de rust te kunnen vinden. Bij het indelen van de ruimtes is volledig rekening gehouden met de wensen van het opgroeiende kind. Zo is er samen met de kinderen een speciale 8+ ruimte ingericht.

De jongere kinderen genieten door meer rust en aandacht van elkaar en van de pedagogisch medewerkers door de realisering van deze ruimte. Het Kinderpaleis heeft een afgebakend speelterrein ter beschikking om leuke, uitdagende buitenactiviteiten te doen. Ook zijn er in de nabije omgeving enkele speelvelden, een voetbalveld en speeltoestellen.

Het Kinderpaleis vangt de kinderen op van de volgende scholen: Albert Schweitzer-school, Roderik van Voorst, de Klimboom en de Planthof.

Adres: Europalaan 40 A, 8303 GJ Emmeloord, tel.: 06-46314093 (1 buitenschoolse opvanggroep: vier tot dertien jaar)

Op de kaart