Plein 14

In basisschool St. Joseph (in het centrum van Emmeloord) bevindt zich onze buitenschoolse opvanglocatie Plein 14. Plein 14 biedt opvang aan kinderen van de St. Josephschool, de Koperwiek en de Optimist.

Er is een prachtige nieuwe basisruimte aanwezig en deze ruimte is opgedeeld in verschillende hoeken. In de ene hoek kunnen de kinderen naar hartelust hun creativiteit kwijt. Knippen, plakken, kleien, verven, tekenen: wat ze maar willen. Een andere hoek is zo ingericht dat ze even bij kunnen komen van een drukke (school)dag. Even niks doen, je verhaal vertellen aan een van de groepsleidsters of een boek lezen met een lekker kopje thee en natuurlijk een koekje erbij. Ook staat er een grote tafel waar gezamenlijk gegeten wordt en waar gezelschapsspelletjes gespeeld kunnen worden. Verder maken we ook gebruik van het speellokaal van de basisschool.

Plein 14 vangt kinderen op van de St. Josephschool, de Koperwiek en de Optimist.

Adres: Prof. Lorentzstraat 4, 8302 AS Emmeloord, tel.: 06-46877278

GGD rapport

De GGD-inspectie inspecteert jaarlijks of de voorzieningen voor kinderopvang, voorscholen en buitenschoolse opvang aan de wettelijke eisen van de Wet Kinderopvang en Kwaliteitseisen Peuterspeelzalen voldoen. Deze rapportages zijn inzichtelijk voor iedereen en staan op de website van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

Bekijk rapport

Op de kaart