De Tamtam en BSO+ groep

In basisschool de Triangel aan de Reijdersant is buitenschoolse opvang De Tamtam gehuisvest. De verschillende ruimtes hebben vrolijke kleuren en zijn opgedeeld in verschillende hoeken. In de ene hoek kunnen de kinderen naar hartenlust hun creativiteit kwijt. Knippen, plakken, kleien, verven, tekenen: wat ze maar willen. Een andere hoek is zo ingericht dat de kinderen even bij kunnen komen van een drukke (school)dag. Even niks doen, je verhaal vertellen aan een van de groepsleidsters of een boek lezen met een lekker kopje thee en natuurlijk een koekje erbij. Ook staat er een grote tafel waar gezamenlijk gegeten wordt en waar gezelschapsspelletjes gespeeld kunnen worden. Vanuit de BSO-ruimte is zicht op de beide schoolpleinen waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Naast de BSO-ruimte kunnen de kinderen ook gebruik maken van een grote ruimte met verschillende hoeken, waar een keuken aanwezig is waar naar hartelust gebakken en gekookt kan worden. Tevens is er ruimte voor houtbewerking.

De Tamtam ligt in een kindvriendelijke, groene buurt zonder direct gevaar voor het verkeer. Het schoolplein biedt de kinderen de ruimte maar ook het nodige klim- en klauterplezier. Voetballen, touwtjespringen, knikkeren, hinkelen, tikkertje of verstoppertje spelen, het kan allemaal.

De Tamtam vangt de kinderen op van de volgende scholen: De Triangel en de Eben-Haƫzerschool.

Adres: Reijdersant 17, 8303 XL Emmeloord, tel.: 06-12754066

GGD rapport

De GGD-inspectie inspecteert jaarlijks of de voorzieningen voor kinderopvang, voorscholen en buitenschoolse opvang aan de wettelijke eisen van de Wet Kinderopvang en Kwaliteitseisen Peuterspeelzalen voldoen. Deze rapportages zijn inzichtelijk voor iedereen en staan op de website van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

Bekijk rapport

Op de kaart